Werken bij Kipperij

Bij Kipperij zijn we vaak opzoek naar nieuwe collega’s! Lijkt het je leuk om deel uit te maken van ons team? Kijk dan snel welke functie het beste bij je past.

Winkelmedewerker Kipperij

Als winkelmedewerker kun je goed met klanten omgaan en ben je een echte aanpakker. Als winkelmedewerker ben je vooral bezig om klanten te adviseren over onze producten. Het is belangrijk dat je enthousiast bent en dat de klanten met een glimlach weggaan. In de winkel ben je bezig met het grillen van producten, het aanvullen van de toonbanken en het klaarzetten van bestellingen.

Kipperij vacature - Autobezorgen

Ben je in het bezit van een rijbewijs en hou je van autorijden? Dan is dit iets voor jou! Als autobezorger bezorg je onze warme maaltijden bij de klanten. Je bent het visite kaartje en rijdende reclame voor Kipperij.

Kipperij vacature - Fietsbezorger

Hou je van lekker buiten zijn en vind je fietsen geen probleem? Solliciteer dan als fietsbezorger! Op de fiets pak jij de kortste route naar de klanten zodat ze snel kunnen genieten van heerlijke warme maaltijden.

Als Filiaalmanager bij Kipperij geef jij de leiding aan het team van bezorgers en winkelmedewerkers. Jij zorgt ervoor dat klanten in de winkel tevreden zijn en dat alle online bestellingen op tijd worden geleverd bij de klanten. Je bent het gezicht en aanspreekpunt van Kipperij en zorgt dagelijks samen met je collega’s voor de ultieme Kipperij ervaring van onze gasten.

Sollicitatieformulier

    Onze vestigingen