Word jij onze nieuwe franchisepartner?

Start je eigen franchise!

Kipperij verenigt een grill- en maaltijdenwinkel met de snelst groeiende business food-delivery op een ongekend hoog niveau. Wij combineren het beste van twee markten en hebben hier een unieke succesformule van gemaakt. Van gegrilde kippenpoten, huisgemaakte maaltijden, vers belegde broodjes, heerlijke snacks zoals chicken wings, tot een vers gemaakte kapsalon of onze mals bereide spareribs. 

Bij Kipperij kiezen wij alleen voor de hoogwaardigste producten om de verwachtingen van onze klanten altijd te kunnen overtreffen. Wij  hebben onze eigen grillen en ovens om onze producten dagelijks te bereiden zodat we onze hoge kwaliteit volledig in eigen handen hebben. Kipperij is een nieuw en uniek concept in zowel de winkelbranche als in de food-delivery.

Op dit moment is Kipperij aan het uitgroeien tot een franchiseconcept dat gevestigd is door heel Nederland. Hiervoor zoeken we franchisepartners die dezelfde ambitie als wij hebben!

Een uniek concept

Er is op dit moment geen ander concept die een grill- en maaltijden winkel combineert met food delivery. Mensen kunnen onze verse producten in de winkel halen maar deze ook warm laten thuisbezorgen, hierdoor hebben wij een deel winkelomzet en een deel food delivery omzet. Op deze manier is het bij Kipperij mogelijk gebleken om elk tijdstip van de dag rendabel te zijn.

Met jouw Kipperij vestiging wordt je onderdeel van een uniek concept. Je ontvangt de jarenlange ervaring en ondersteuning die je nodig hebt om een eigen winkel op te starten. Uiteraard wordt je bij het gehele proces ondersteund.

✔️ We zorgen ervoor dat je vooraf goed bent opgeleid en weet wat je in de winkel te wachten staat.

✔️ Tijdens de trainingen in één van onze huidige vestigingen, leer je hoe al onze processen in elkaar steken.

✔️ We ondersteunen je bij de financieringsaanvraag, bij het vinden van een geschikte locatie & bij de verbouwing.

✔️ Voordat jouw vestiging open gaat, zorgen wij ervoor dat er een marketingplan is opgesteld. Binnen het team hebben we een marketing afdeling die het volledige marketingplan zal uitvoeren.

✔️ We hebben ook een handboek gemaakt voor onze franchisepartners! Daar staat bijvoorbeeld in waar Kipperij voor staat en wat we willen bereiken.

Zo kan jouw vestiging eruit komen te zien!

   Bij Kipperij staan sfeer en klantbeleving in de winkel op nummer één. 

 • Al onze winkels zijn volledig in de huisstijl van Kipperij ontworpen, de rode Kipperij kleur komt bijvoorbeeld terug in diverse onderdelen van de winkel.
 • In elke Kipperij vestiging worden vaste elementen geïmplementeerd zoals het Kipperij logo, moderne digitale schermpresentaties waar acties op getoond worden en grillen en ovens waar alle kipproducten vers in worden klaargemaakt.
 • Onze vestigingen zijn te herkennen aan de mooie en opvallende gevel waar het Kipperij logo in 3D aanwezig is.
 • In alle vestigingen is er een mooie broodjescorner aanwezig zodat hier de broodjes bereid en opgewarmd kunnen worden.

Deze ondernemers gingen je voor

Onze heerlijke gerechten

Sinds 2017 is kip het meest gegeten vlees ter wereld. Ook in Nederland zien we dat meer dan 45% van de mensen voornamelijk kipproducten eet. Maar waarom is kip zo populair?

✔️ Kip bevat veel eiwitten
✔️ Kip is rijk aan vitamines
✔️ Kip is een mager stukje vlees en bevat weinig vet
✔️ Kip is rijk aan mineralen

Bij Kipperij maken wij bewuste keuzes gericht op gezondheid, kwaliteit maar ook op duurzaamheid. Kipperij werkt uitsluitend samen met de beste leveranciers om zo de kwaliteit te kunnen waarborgen. Verse en eerlijke producten zijn immers erg belangrijk voor ons!

Jouw kwaliteiten

Wij zijn opzoek naar partners die dezelfde ambities als ons hebben: klanten blij maken. Een franchisepartner bij  Kipperij beschikt over de volgende eigenschappen:
✔️ Klantvriendelijk
✔️ In staat om leiding te nemen
✔️ Initiatiefrijk
✔️ Betrokkenheid bij de zaak

Tevens ben je analytisch ingesteld en besef je dat jouw eigen ondernemersvaardigheden, jouw eigen inzet, een strakke administratie, met een scherp oog voor kosten, bepalend is voor de winstgevendheid van jouw winkel. Vanzelfsprekend beschik je, gezien de branche waarin Kipperij opereert, over betrokkenheid bij de klanten en vind je het prettig dienstverlenend te zijn en te werken met jonge mensen.

Maud Mol – Oprichtster Kipperij

Maud werkt al meer dan 10 jaar in de foodbranche. ‘‘Vanuit de jarenlange ervaring zag ik een grote kans om twee verschillende markten met elkaar te verbinden.” Maud Mol is erg enthousiast over de kansen die Kipperij kan bieden voor franchisepartners. ‘‘Ik wilde iets gaan doen in de foodbranche dat nog niet bestond. Na een tijdje kwam ik erachter dat food delivery nog niet gecombineerd werd met een grill- en maaltijdenwinkel, op dat moment is Kipperij ontstaan.” Dit is ook precies wat Kipperij onderscheidt. “Kipperij is uniek doordat we twee doelgroepen aanspreken. Klanten kunnen een bezoek brengen aan de winkel om verse broodjes en maaltijden te halen. Daarnaast kunnen klanten online bestellen op onze website, al onze producten worden dan warm thuisbezorgd.”

Open een Kipperij in 11 stappen!

 1. Invullen van het franchise contactformulier
 2. Je ontvangt onze franchisebrochure
 3. We nemen telefonisch contact op
 4. Inplannen van een persoonlijk gesprek
 5. Een dagje meedraaien in een vestiging
 6. Zodra er een match is, zullen we de benodigde overeenkomsten tekenen
 7. Locatie vastleggen
 8. Marktonderzoek & ondernemersplan
 9. Financieringsaanvraag
 10. Uitgebreide training & opleiding
 11. Verbouwing & feestelijke opening

Vraag nu de franchise brochure aan!

Hebben wij je weten te interesseren met onze visie? Denk je dat jij de geschikte persoon bent voor deze franchise uitdaging? Vul dan onderstaand formulier in en ontvang meer informatie over het starten van jouw eigen Kipperij!

  De nationale franchisegids

  Kipperij is aangesloten bij de Nationale Franchise gids. Op De Nationale Franchise Gids kan je diverse artikelen lezen over Kipperij! Klik hier en lees de artikelen.

  Onze vestigingen