Start je eigen franchise!

Altijd al je eigen franchise willen starten? Kipperij biedt je de kans om franchisenemer te worden! Wij zijn op zoek naar ondernemers die een eigen Kipperij franchise willen 
beginnen. 
 
Op dit moment zijn de Kipperij vestigingen te vinden in Breda, Tiel en Rotterdam Zuidplein. Daarnaast zouden we ook graag franchise vestigingen openen in Venlo, Roosendaal,  Nijmegen, Eindhoven en Oss. Maar onze droom is natuurlijk veel groter, dus andere steden zijn ook interessant.  
 

Dit is Kipperij

Elke dag bereiden wij gegrilde producten, huisgemaakte maaltijden en verse broodjes. Klanten kunnen bij ons in de winkel langskomen of ze kunnen online bestellen op onze website zodat hun maaltijden warm thuisbezorgd worden.

 Wat Kipperij onderscheidt van de rest is de bezorgservice die wij aanbieden. Het is voor de consument belangrijk om kwalitatief hoogwaardige producten te kunnen bestellen. Verschillende aspecten spelen hierbij mee, een goede prijs, de juiste temperatuur en de levertijd. Kipperij speelt op alle aspecten in en hanteert een levertijd van maximaal 45 minuten.

  Bekijk hier onze franchise video!     

Wie zijn wij?

Elke dag bereiden wij gegrilde producten, huisgemaakte maaltijden en verse broodjes. Klanten kunnen bij ons in de winkel langskomen of ze kunnen online bestellen op onze website zodat hun maaltijden warm thuisbezorgd worden.

 Wat Kipperij onderscheid van de rest is de bezorgservice die wij aanbieden. Het is voor de consument belangrijk om kwalitatief hoogwaardige producten te kunnen bestellen. Verschillende aspecten spelen hierbij mee, een goede prijs, de juiste temperatuur en de levertijd. Kipperij speelt op alle aspecten in en hanteert een levertijd van maximaal 45 minuten.

Profiel franchisenemer

Wij zijn op zoek naar franchise ondernemers die dezelfde ambitie hebben als wij: klanten blij maken. Als franchisenemer ben je klantvriendelijk, neem je de leiding en is doorpakken iets wat bij je past. Je bent betrokken bij de zaak en neemt dan ook initiatief. Ervaring in de detailhandel is een pré.  

Beschikbare steden

Op dit moment is Kipperij gevestigd in Breda, Tiel en Rotterdam Zuidplein. Potentiële steden voor een Kipperij vestiging zijn Venlo, Roosendaal, Nijmegen, Eindhoven en Oss.

Op basis van het marktonderzoek is gebleken dat de bovenstaande steden veel potentie hebben. Wij kijken hierbij naar het aantal inwoners, de vertegenwoordiging van onze doelgroep en naar de concurrentiedruk van een verzorgingsgebied. Naast deze steden wenst Kipperij ook vestigingen te openen in andere steden door heel Nederland.

Kipperij is aangesloten bij de Nationale Franchise gids. Op De Nationale Franchise Gids kan je diverse artikelen lezen over Kipperij! Klik hier en lees het artikel.

Zoekt Kipperij jou?

Hebben wij je weten te interesseren met onze visie? Denk je dat jij de geschikte persoon bent voor deze franchise uitdaging? Vul dan onderstaand formulier in! We nemen zo snel mogelijk contact met je op! 

Voornaam en achternaam

Geslacht
ManVrouw
E-mailadres

Telefoonnummer

Straatnaam + huisnummer

Postcode + Woonplaats

Leeftijd