Word jij onze nieuwe franchisepartner?

Start je eigen franchise!

Kipperij verenigt een grill- en maaltijdenwinkel met de snelst groeiende business food-delivery op een ongekend hoog niveau. Wij combineren het beste van twee markten en hebben hier een unieke succesformule van gemaakt. Van gegrilde kippenpoten, huisgemaakte maaltijden, vers belegde broodjes, heerlijke snacks zoals chicken wings, tot een vers gemaakte kapsalon of onze mals bereide spareribs. 

Bij Kipperij kiezen wij alleen voor de hoog- waardigste producten om de verwachtingen van onze klanten altijd te kunnen overtreffen. Wij  hebben onze eigen grillen en ovens om onze producten dagelijks te bereiden zodat we onze hoge kwaliteit volledig in eigen handen hebben.

Een uniek concept

Kipperij is een nieuw en uniek concept in zowel de winkelbranche als in de food-delivery. Mensen kunnen onze verse producten in  de winkel halen maar deze ook warm laten thuisbezorgen. Er is op dit moment geen ander concept met verse maaltijden, broodjes en snacks die deze ook thuisbezorgd.

In de food-delivery is het een bekende uitdaging om de middag/ochtendomzet naar een bepaald omzetniveau te krijgen. Doordat Kipperij een grill- en maaltijdenwinkel is, hebben wij in de ochtend/middag de winkelomzet en in de avond de food-delivery omzet. Op deze manier is het bij Kipperij mogelijk gebleken om elk tijdstip van de dag rendabel te zijn. Dit vergroot de mogelijkheden van de winstgevendheid

Profiel franchisepartner

Wij zijn op zoek naar franchisepartners die dezelfde ambitie hebben als wij: klanten blij maken! Als franchisepartner ben je klantvriendelijk, neem je de leiding en is doorpakken iets wat bij je past. Je bent betrokken bij de zaak en neemt dan ook initiatief. Ervaring in de detailhandel of Horeca is een pré maar zeker geen vereiste.

Een kipperij franchise partner worden dat is..

…..met volle enthousiasme dit project aangaan. Vanaf dag 1 ben je betrokken bij je winkel en zorg je ervoor dat alles op rolletjes verloopt.
…..veel afwisseling op de werkvloer. Het ene moment ben je een klant in de winkel aan het helpen en het andere moment zit je in de auto   om een bestelling te bezorgen.
….klanten blij maken. Bij Kipperij staat klanttevredenheid op nummer 1. Jij zorgt ervoor dat al onze klanten elke dag met een glimlach weggaan.
communicatief sterk zijn. Het aansturen van jouw team is erg belangrijk.

Beschikbare steden

Op dit moment is Kipperij gevestigd in Breda, ‘s-Hertogenbosch, Tiel
en Rotterdam Zuidplein. Potentiële steden voor een Kipperij vestiging zijn Zwolle, Diemen, Zaandam, Amsterdam & Beverwijk.

Op basis van het marktonderzoek is gebleken dat de bovenstaande steden veel potentie hebben. Wij kijken hierbij naar het aantal inwoners, de vertegenwoordiging van onze doelgroep en naar de concurrentiedruk van een verzorgingsgebied. Naast deze steden wenst Kipperij ook vestigingen te openen in andere steden door heel Nederland. Wordt 1 van deze vestigingen van jou?

De nationale franchisegids

Kipperij is aangesloten bij de Nationale Franchise gids. Op De Nationale Franchise Gids kan je diverse artikelen lezen over Kipperij! Klik hier en lees de artikelen.

Zoekt Kipperij jou?

Hebben wij je weten te interesseren met onze visie? Denk je dat jij de geschikte persoon bent voor deze franchise uitdaging? Vul dan onderstaand formulier in en ontvang meer informatie over het starten van jouw eigen Kipperij!

    Onze vestigingen