Veelgestelde vragen

Bestellen

Jazeker, Kipperij bezorgd ook aan huis. We hebben een groot assortiment dat we bezorgen bij jou thuis, neem een kijkje op onze website Kipperij.nl en doe hier de postcode check om te zien of Kipperij ook in jouw omgeving bezorgd. Alle maaltijden worden warm bij jou thuis bezorgd binnen 45 minuten.

Je kan op Kipperij.nl onze producten bestellen. Kies de producten die je wilt bestellen en voer je adresgegevens in. Geef ook het gewenste tijdstip aan, of kies voor zo snel mogelijk. Na betaling is de order bevestigd.

Kipperij bezorgt nu bij een aantal vestigingen. Je kunt makkelijk via de eigen website bestellen. Voer jouw postcode in op onze webshop om te kijken of we ook in jouw postcode bezorgen.

Wij streven er naar om jouw bestelling binnen 45 minuten te bezorgen. Soms kan dit door bepaalde omstandigheden zoals het weer en drukte wat langer duren. Je kan natuurlijk ook zelf een tijdstip aangeven wanneer je jouw bestelling wilt laten bezorgen.

Het is via onze website alleen mogelijk om via iDeal te betalen. Dit om de veiligheid van onze bezorgers te waarborgen

Wanneer je bij ons online besteld moet je minimaal voor €9,99 euro bestellen. Daarnaast hanteren wij bezorgkosten van €2,99. Bij ons in de winkel is er geen minimale bestelwaarde.

Elke maand hebben wij leuke acties voor jullie! Hier vind je al onze maandacties. In de winkel worden de actiecodes automatisch verwerkt. Bestel je via onze website? Dan kan je de actiecode in jouw winkelwagen inleveren. Wil je op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan in voor de Kipperij nieuwsbrief. Je wordt dan als eerste op de hoogte gebracht van unieke kortingen en aanbiedingen. Houd daarnaast onze sociale media in de gaten en check regelmatig onze folders en flyers. Actiecodes kunnen niet gecombineerd worden!

Wil je iets wijzigen aan je bestelling? Neem dan telefonisch contact met de Kipperij vestiging in jouw buurt! Wij zijn elke dag bereikbaar van 10:00 tot 20:00.

Algemeen

Wij zijn elke dag geopend. Hieronder vind je de openingstijden van Kipperij Breda:

Maandag 11:00 – 20:30
Dinsdag 11:00 – 20:30
Woensdag 11:00 – 20:30
Donderdag 11:00 – 20:30
Vrijdag 10:00 – 21:00
Zaterdag 10:00 – 21:00
Zondag 11:00 – 21:00

Wij zijn elke dag geopend. Hieronder vind je de openingstijden van Kipperij Tiel:

Maandag 11:00 – 20:45
Dinsdag 10:00 – 20:45
Woensdag 10:00 – 20:45
Donderdag 10:00 – 20:45
Vrijdag 10:00 – 20:45
Zaterdag 09:00 – 20:45
Zondag 12:00 – 20:45

Wij zijn elke dag geopend. Hieronder vind je de openingstijden van Kipperij Rotterdam Zuidplein:

Maandag 11:00 – 20:00
Dinsdag 10:00 – 20:00
Woensdag 10:00 – 20:00
Donderdag 10:00 – 20:00
Vrijdag 10:00 – 21:00
Zaterdag 10:00 – 20:00
Zondag 11:00 – 20:00

Wij zijn elke dag geopend. Hieronder vind je de openingstijden van Kipperij ‘s-Hertogenbosch:

Maandag 10:00 – 20:00
Dinsdag 10:00 – 20:00
Woensdag 10:00 – 20:00
Donderdag 10:00 – 20:00
Vrijdag 10:00 – 21:00
Zaterdag 10:00 – 20:00
Zondag 10:00 – 19:30

Wij zijn meestal geopend met feestdagen. Wanneer onze winkel gesloten is, zullen wij dit communiceren via social media, onze website en de wekelijkse nieuwsbrief.

Wij hebben ook Kipperij cadeaubonnen. Je kan zelf de waarde van de bon bepalen en er zelf een persoonlijk bericht op schrijven. Deze cadeaubon is leuk om te geven en te krijgen!

Sinds kort werken wij met het Piggy spaarsysteem. Hier kun je online punten sparen en inleveren voor gratis producten of leuke kortingen.

Wij zijn altijd opzoek naar mensen die het Kipperij team willen versterken! We zijn opzoek naar winkelmedewerkers, autobezorgers en fietsbezorgers. Ben jij spontaan en gastvrij? Dan zijn we opzoek naar jou! Solliciteer hier en wie weet maak jij binnenkort deel uit van het Kipperij team!

Producten

Er is momenteel helaas nog te weinig vraag vanuit de consument naar biologische kip. In combinatie met de duurdere prijs kunnen wij om deze redenen dan helaas geen duurzaamheid van onze producten meer garanderen. Met onze partners werken we op dit moment hard samen om meer duurzame kip in onze winkel te verkopen.

Ja wij hebben ook een allergenenlijst. Hier vind je onze allergenenlijst. Heb je meer vragen over de allergenen? Neem contact met ons op of vraag onze medewerkers naar meer informatie.

Ja wij hebben ook glutenvrije producten. Vraag aan onze medewerkers welke producten glutenvrij zijn. Daarnaast kan je op onze website bij elk product de allergenen vinden.

Bij de vestigingen Arnhem, Deventer, Diemen, Leiden, Makado Beek, Rotterdam Zuidplein & Tilburg zijn alle producten halal. Bij al onze andere vestigingen zijn veel producten halal. Wij hebben ook een erkend certificaat, vraag ernaar in de vestiging.

Onze producten zijn 3 á 4 dagen houdbaar in de koelkast. Uiteraard kan je onze producten ook in de vriezer bewaren.

De meeste producten kunnen worden opgewarmd in de magnetron. Voor uitgebreidere bereidingstips kun je het beste een kijkje nemen op deze pagina.

Kipperijpan

Je kan zowel via onze website als in onze winkel een Kipperijpan bestellen. We hebben in de winkel een bestelformulier die je kunt invullen om jouw Kipperijpan samen te stellen. Uiteraard helpen wij jou graag verder met het samenstellen van jouw Kipperijpan!

De inhoud van de Kipperijpan wordt op een aluminiumschaal in de pan geleverd. Deze schaal is uitneembaar en kan gemakkelijk in de koelkast geplaats worden. Je kan de inhoud van de Kipperijpan 3 á 4 dagen bewaren in de koelkast!

In de Kipperijpan zitten ongeveer 70 hapjes. Het ligt er natuurlijk aan waarvoor je de pan gaat gebruiken. Normaal gesproken is de pan voor ongeveer 6 personen.

Check zodra je de pan hebt opgehaald of als hij is bezorgd of alles werkt. Doet de pan het niet? Bel ons dan even naar de Kipperij vestiging bij jou in de buurt zodat ze je meteen kunnen helpen.

Wanneer je een Kipperijpan heb besteld, kan je deze terug brengen bij ons wanneer wij geopend zijn. Per pan betaal je 30,- euro borg. Dit ontvang je retour wanneer je de Kipperijpan weer schoon inlevert. Je kunt er ook voor kiezen om de pan thuis te houden. Je kunt de volgende keer dan enkel de inhoud van de Kipperijpan bestellen, zonder borg.

Let op: heb je de Kipperijpan laten thuis bezorgen? De elektrische pan wordt niet opgehaald. Je kunt de pan terugbrengen in de dichtstbijzijnde winkel. Daar ontvang je de borg retour.

De Kipperijpan is 1400 Watt

Stop de stekker in het stopcontact en gebruik stand 4 van de Kipperijpan. Houd de Kipperij goed in de gaten en roer af en toe om aanbranden te voorkomen. Na 20 minuten kan je genieten van jouw Kipperijpan. Meer weten over onze Kipperijpan? Kijk dan op onze Kipperijpan pagina.

Staat jouw vraag hier niet tussen?

Voor andere vragen: vul ons contactformulier in of stuur een e-mail naar klantenservice@kipperij.nl