Allergenen

Bij Kipperij hechten we veel waarde aan de gezondheid en veiligheid van onze klanten. We begrijpen dat voedselallergieën en -intoleranties een belangrijke zorg kunnen zijn. Daarom doen we er alles aan om onze allergeneninformatie up-to-date te houden en het aantal allergenen in onze producten tot een minimum te beperken. Zo zorgen we ervoor dat iedereen met vertrouwen kan genieten van onze heerlijke maaltijden.

Onze aanpak:
– Duidelijke Communicatie: Omdat we onze producten vers uit de toonbank verkopen, zorgen onze medewerkers ervoor dat ze altijd op de hoogte zijn van de actuele allergeneninformatie. Zij kunnen je precies vertellen welke allergenen aanwezig zijn in onze producten.
– Regelmatige Updates: We werken continu aan het bijwerken van onze allergeneninformatie. Onze recepten en ingrediëntenlijsten worden regelmatig gecontroleerd en geüpdatet om ervoor te zorgen dat je altijd beschikt over de meest actuele gegevens.
– Minimale Allergenen: We streven ernaar om het aantal allergenen in onze producten tot een minimum te beperken. Ons team werkt hard om alternatieve ingrediënten te vinden en te gebruiken, zodat zoveel mogelijk mensen van onze gerechten kunnen genieten.
– Speciale Verzoeken: Heb je een specifieke allergie of intolerantie? Laat het ons weten! We doen ons best om aan speciale verzoeken te voldoen en kunnen alternatieve opties aanbieden om aan jouw dieetbehoeften te voldoen.

Heb je Vragen? Mocht je na het bekijken van onze allergenenlijst nog vragen hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers in de winkel staan altijd klaar om je te helpen en kunnen je alles vertellen over de allergenen in onze producten. Voor verdere vragen kun je ons ook telefonisch of per e-mail bereiken via onze contactpagina. We zijn er om je te helpen en ervoor te zorgen dat je veilig en zorgeloos kunt genieten van onze maaltijden.

Bij Kipperij streven we naar de hoogste kwaliteit en veiligheid. We doen er alles aan om jouw eetervaring zo aangenaam en veilig mogelijk te maken.