In 2019 hebben Maud Mol en Karl-Jan de Willigen samen Kipperij opgezet. Karl-Jan wilde destijds iets anders beginnen na jarenlange ervaring in de horeca en na het hebben van een deliverystore. Na een lange test en ontwikkelingsperiode is Kipperij Breda ontstaan.
Maar welke kwaliteiten heb je nodig om een eigen bedrijf te beginnen? “Ik vind dat moeilijk om over mijzelf te zeggen maar ervaring is natuurlijk belangrijk. Ook moet je ondernemend zijn, empathisch vermogen hebben en het leuk vinden om een praatje te maken met de klanten. Daarnaast vind ik het leuk om te blijven leren, bij Kipperij leer ik nog elke dag, ook van mijn eigen werknemers”.
Inmiddels heeft Karl-Jan ook een 2de vestiging. “Het is mooi dat je hier door kunt groeien”
De vestiging in Breda zit in een gezellig winkelcentrum waar altijd veel aanloop is. Het is echt een begrip geworden in de regio. Karl-Jan geeft aan dat Kipperij zich onderscheidt door de goede kwaliteit van de kipproducten. Karl-jan: “Naast de goede kwaliteit van de producten worden onze kipproducten ook elke dag vers gegrild. Alles is vers bij Kipperij en dat maakt het zo lekker. Mensen kunnen bij Kipperij langskomen voor huisgemaakte maaltijden, verse broodjes en natuurlijk onze vers gegrilde kipproducten.”