Kipperij Makado Beek

Start jouw eigen Kipperij in regio Limburg!

Heb jij altijd al je eigen onderneming willen hebben? Dan is dit je kans! Voor een fantastisch pand in winkelcentrum Makado Beek is Kipperij op zoek naar een franchisepartner die hier zijn of haar eigen Kipperij wil starten. In het grootste overdekte winkelcentrum van Limburg heeft Kipperij een pand wat perfect is voor een Kipperij vestiging!

Kipperij verenigt een grill- en maaltijden winkel met food-delivery op een hoog niveau. Wij combineren het beste van 2 markten en hebben hier een succesformule van gemaakt. Elke dag worden er verse producten gegrild en verse broodjes gemaakt. Door het hebben van een fysieke winkel hebben de klanten de keuze om langs te komen of om te bestellen via de website zodat hun maaltijden warm bezorgd worden. Door je eigen Kipperij te starten word je onderdeel van dit unieke concept!

De locatie

Makado Beek is al meer dan 40 jaar het grootste, gezelligste en voordeligste winkelcentrum van Limburg. Ze hebben een breed winkelaanbod met ruim 70 winkels; van kleding tot boeken, van mode tot speelgoed.

Waarom is dit de ideale locatie voor een Kipperij vestiging?
✔️ Het winkelcentrum heeft ruim 70 diverse winkels en trekt meer dan 4 miljoen bezoekers per jaar.
✔️ Het pand is gelegen tussen een Albert Heijn XL en de Lidl en bezoekers kunnen gratis parkeren voor de deur!
✔️ Het winkelcentrum is 7 dagen per week geopend
✔️ Tot slot heeft het pand een aantrekkelijke huurprijs voor een A1 locatie.

Winkelcentrum Makado Beek
Wethouder Sangersstraat 314
6191 NA BEEK

Zo komt jouw vestiging eruit te zien!

   Bij Kipperij staan sfeer en klantbeleving in de winkel op nummer één. 

 • Al onze winkels zijn volledig in de huisstijl van Kipperij ontworpen, de rode Kipperij kleur komt bijvoorbeeld terug in diverse onderdelen van de winkel.
 • In elke Kipperij vestiging worden vaste elementen geïmplementeerd zoals het Kipperij logo, moderne digitale schermpresentaties waar acties op getoond worden en grillen en ovens waar alle kipproducten vers in worden klaargemaakt.
 • Onze vestigingen zijn te herkennen aan de mooie en opvallende gevel waar het Kipperij logo in 3D aanwezig is.
 • In alle vestigingen is er een mooie broodjescorner aanwezig zodat hier de broodjes bereid en opgewarmd kunnen worden.

Deze ondernemers gingen je voor

Onze heerlijke gerechten

Sinds 2017 is kip het meest gegeten vlees ter wereld. Ook in Nederland zien we dat meer dan 45% van de mensen voornamelijk kipproducten eet. Maar waarom is kip zo populair?

✔️ Kip bevat veel eiwitten
✔️ Kip is rijk aan vitamines
✔️ Kip is een mager stukje vlees en bevat weinig vet
✔️ Kip is rijk aan mineralen

Bij Kipperij maken wij bewuste keuzes gericht op gezondheid, kwaliteit maar ook op duurzaamheid. Kipperij werkt uitsluitend samen met de beste leveranciers om zo de kwaliteit te kunnen waarborgen. Verse en eerlijke producten zijn immers erg belangrijk voor ons!

Jouw kwaliteiten

Wij zijn op zoek naar partners die dezelfde ambities als wij hebben: klanten blij maken. Een franchisepartner bij  Kipperij beschikt over de volgende eigenschappen:
✔️ Klantvriendelijk
✔️ In staat om leiding te nemen
✔️ Initiatiefrijk
✔️ Betrokkenheid bij de zaak

Tevens ben je analytisch ingesteld en besef je dat jouw eigen ondernemersvaardigheden, jouw eigen inzet, een strakke administratie, met een scherp oog voor kosten, bepalend is voor de winstgevendheid van jouw winkel. Vanzelfsprekend beschik je, gezien de branche waarin Kipperij opereert, over betrokkenheid bij de klanten en vind je het prettig dienstverlenend te zijn en te werken met jonge mensen.

Maud Mol – Oprichtster Kipperij

Maud werkt al meer dan 10 jaar in de foodbranche. ‘‘Vanuit de jarenlange ervaring zag ik een grote kans om twee verschillende markten met elkaar te verbinden.” Maud Mol is erg enthousiast over de kansen die Kipperij kan bieden voor franchisepartners. ‘‘Ik wilde iets gaan doen in de foodbranche dat nog niet bestond. Na een tijdje kwam ik erachter dat food delivery nog niet gecombineerd werd met een grill- en maaltijdenwinkel, op dat moment is Kipperij ontstaan.” Dit is ook precies wat Kipperij onderscheidt. “Kipperij is uniek doordat we twee doelgroepen aanspreken. Klanten kunnen een bezoek brengen aan de winkel om verse broodjes en maaltijden te halen. Daarnaast kunnen klanten online bestellen op onze website, al onze producten worden dan warm thuisbezorgd.”

Open een Kipperij in 11 stappen!

 1. Invullen van het franchise contactformulier
 2. Je ontvangt onze franchisebrochure
 3. We nemen telefonisch contact op
 4. Inplannen van een persoonlijk gesprek
 5. Een dagje meedraaien in een vestiging
 6. Zodra er een match is, zullen we de benodigde overeenkomsten tekenen
 7. Locatie vastleggen
 8. Marktonderzoek & ondernemersplan
 9. Financieringsaanvraag
 10. Uitgebreide training & opleiding
 11. Verbouwing & feestelijke opening

Vraag nu de franchise brochure aan!

Hebben wij je weten te interesseren met onze visie? Denk je dat jij de geschikte persoon bent voor deze franchise uitdaging? Vul dan onderstaand formulier in en ontvang meer informatie over het starten van jouw eigen Kipperij!

  De nationale franchisegids

  Kipperij is aangesloten bij de Nationale Franchise gids. Op De Nationale Franchise Gids kan je diverse artikelen lezen over Kipperij! Klik hier en lees de artikelen.

  Onze vestigingen