Opzoek naar een afwisselende baan waar je veel met klanten bezig bent? Bij Kipperij zijn we altijd opzoek naar gemotiveerde medewerkers. Wij zijn zowel op zoek naar winkelmedewerkers als naar fietsbezorgers en autobezorgers. Als winkelmedewerker ben je vooral bezig om klanten te adviseren over onze producten. Het doel is uiteindelijk dat onze klanten weggaan met een lach op hun gezicht.

Houd je er meer van om op de weg te zitten? Dan is auto- of fietsbezorger meer iets voor jou. Als bezorger breng je de heerlijke Kipperij maaltijden naar onze klanten. Je zorgt ervoor dat alle maaltijden optijd worden geleverd en dat er goede service wordt verleend.

Wil jij deel uitmaken van het Kipperij team? Vul onderstaand formulier in en wie weet hoor jij binnenkort bij de Kipperij familie!

Winkelmedewerker

Kan jij goed met klanten omgaan en ben je een echte aanpakker? Dan is winkelmedewerker iets voor jou! Als winkelmedewerker ben je vooral bezig om klanten te adviseren over onze producten. Het is belangrijk dat klanten uiteindelijk weggaan met een lach op hun gezicht.

Fietsbezorger

Houd je van fietsen en ben je flexibel? Als fietsbezorger breng je al onze heerlijke maaltijden op de fiets naar onze klanten. Het is hierbij belangrijk dat de kortste route wordt genomen en dat alle producten op tijd worden bezorgd bij de klanten.

Autobezorger

Ben jij in bezit van een geldig rijbewijs en vind je het leuk om auto te rijden? Dan is autobezorger iets voor jou! Als autobezorger breng je met onze Kipperij auto al de bestellingen naar onze klanten. Je bent het visite kaartje en de rijdende reclame van Kipperij. Het is daarom belangrijk dat je er representatief uitziet.


Sta jij straks te werken in onze winkel? 


Sollicitatieformulier

ManVrouw
WinkelmedewerkerFietsbezorgerAutobezorger
JaNee

Een greep uit het Kipperij Team!

Fleur

Fleur is werkzaam als winkelmedewerker en werkt al vanaf de opening bij Kipperij. Haar specialiteit is het maken van de overheerlijke broodjes en panini’s.

Maud

Maud is eigenaar bij Kipperij. Ze vind het leuk om met klanten om te gaan en zorgt voor een goede sfeer binnen Kipperij.

Mart

Mart zorgt ervoor dat al onze gerechten optijd bij onze klanten worden geleverd.