Over Kipperij

Geschiedenis

Kipperij is opgericht in 2019 met het idee om een kwaliteit winkel en de fooddelivery te combineren. De toonbanken van Kipperij liggen elke dag vol met vers gegrilde producten, maaltijden, snacks en broodjes die kunnen worden afgehaald of binnen 45 minuten warm bezorgd kunnen worden. Kipperij is gaan uitblinken in kwaliteit, uitstraling, gemak en service.

Winkel

De toonbanken van onze Kipperij winkels worden elke dag vers gevuld met de lekkerste producten. Elke dag grillen we onder andere verse drumsticks, kippenpoten, hele kippen en chickenwings. Ook grillen we zelf onze shoarma, aardappelwedges en satéspiezen

Bezorging

We bezorgen al onze maaltijden warm bij jou thuis! We hebben een levertijdgarantie van 45 minuten. Mocht jouw bestelling door omstandigheden later geleverd worden, dan kan je het levertijdformulier invullen en ontvang je een voucher zodat je de volgende keer zonder bezorgkosten kan bestellen.

Hoe werkt dit?

Scan dan de QR-code op de ansichtkaart die je bij je bestelling krijgt. Vul daarna het formulier in en ontvang gratis bezorging op jouw volgende bestelling.

*Let op: Wij checken of je daadwerkelijk langer dan 45 minuten hebt gewacht. 

Toekomst Kipperij

Kipperij wil graag uitbreiden. Momenteel hebben we 14 vestigingen. De eerste winkel is geopend in winkelcentrum de Burcht in Breda, daarna is de vestiging in winkelcentrum Westlede in Tiel opengegaan. Onze 3e Kipperij vestiging is gevestigd in Rotterdam Zuidplein. Daarna is onze 4de vestiging open gegaan in ‘s-Hertogenbosch. In de toekomst willen we heel Nederland kennis laten maken met de heerlijke producten van Kipperij. Hiervoor zijn we opzoek naar franchisepartners, wil je hier meer over weten? Kijk dan snel op onze franchise pagina.

Franchisenemer gezocht - Kipperij

Waar komt onze kip vandaan?

Kipperij werkt uitsluitend samen met de beste leveranciers om zo de kwaliteit te kunnen waarborgen. Door nauwsluitend samen te werken kunnen we de kwaliteit altijd waarborgen, verse en eerlijke producten zijn immers erg belangrijk voor ons!

We zijn druk bezig om onze kip zo duurzaam en verantwoord mogelijk te maken. Dit is een langdurig proces waarin we altijd blijven optimaliseren.

Onze vestigingen