Pasta penne met zongedroogde tomaat en kipballetjes

Wat heb je nodig voor dit heerlijke recept:

Penne pasta
Zongedroogde tomaat
Ui
Knoflook
Rucola
Geraspte kaas
Romige saus naar keuze
Kipballetjes van Kipperij
Volg ons

Bereidingswijze:

  • Kook de pasta beetgaar in een pan met water en een snufje zout
  • Snipper het uitje en snijd de knoflook fijn
  • Verhit de pan met olijfolie en fruit het uitje en de knoflook aan
  • Voeg de romige saus naar keuze en beetje kookvocht, zongedroogde tomaat, geraspte kaas en de kipballetjes toe. Laat dit in koken en breng het op smaak met zout en peper.
  • Is de pasta beetgaar? Voeg dan de pasta en de saus samen
  • Vervolgens kan de pasta worden opgeschept. Garneer jouw pasta met extra geraspte kaas en rucola.
  • Je kan hem koud of warm eten! Doordat onze kipballetjes al gaar zijn hoef je ze alleen maar op te warmen! Zo staat je gerecht binnen enkele minuten op tafel!
Eet smakelijk! 🧑‍🍳😋

Meer recepten