Kipperijpannen

Of je nu iets te vieren hebt of gewoon een gezellige avond wilt hebben, met de Kipperijpan kan jij genieten van de lekkerste snacks!

Verwen jezelf en je gasten met een heerlijke (vrijdagmiddag)borrel of maaltijd. Kipperij vindt het belangrijk dat onze producten naadloos op jouw wensen aansluiten, daarom is het mogelijk om je pan helemaal zelf bij ons samen te stellen. Vind je het nou moeilijk om te kiezen dan heeft Kipperij het al makkelijk gemaakt voor je! Er zijn namelijk ook 3 standaard pannen.

  • Snackpan met 65 hapjes
  • Anti-kluifpan met 65 hapjes
  • Maaltijdpan gevuld met nasi, bami & kip in ketjapsaus

Vraag onze medewerkers naar het bestelformulier of bestel jouw Kipperijpan via de website. 

Opwarm pan

Wil je er een opwarm pan bij? Deze kun je makkelijk erbij bestellen. Je betaalt dan 30 euro borg. Dit ontvang je retour wanneer je de Kipperijpan weer schoon en compleet inlevert.

Pan houden

Je kunt er ook voor kiezen de pan te houden, en volgende keer alleen de inhoud te bestellen. De opwarmpan maakt het makkelijk om gezellig tijdens een feestje de pan op tafel te laten staan.

Opwarmen

Het opwarmen is erg makkelijk. Steek de stekker in het stopcontact en zet de Kipperijpan op stand 4. Roer af en toe goed door. Na ongeveer 20 minuten kun je de pan terug zetten op stand 1 en met zijn alle genieten!

Hapjes zonder pan

Als je ervoor kiest om geen pan erbij te nemen krijg je de hapjes geleverd in een ovenschaal. Warm de ovenschaal in ongeveer 15 minuten op in een voorverwarmde oven van 175°C.