Of je nu iets te vieren hebt of gewoon een gezellige avond wilt hebben, bestel dan een Kipperijpan! Verwen jezelf en je gasten met een heerlijke borrel of maaltijd. Wij vinden het belangrijk dat onze producten naadloos op jouw wensen aansluiten, daarom is het bij ons mogelijk om jouw eigen pan volledig zelf samen te stellen. Vraag onze medewerkers naar het bestelformulier of bestel jouw Kipperijpan via Kipperij.nl.

De Kipperijpan bestaat uit ongeveer 70 stuks en is helemaal zelf samen te stellen. Maak 6 keuzes uit ons assortiment. Een product is meerdere keren te kiezen, elke keuze is 1/6 of 1/3 van de pan. Tip: Probeer een zelfsamengestelde snackpan of een maaltijdpan met bami en kip in saus.

Kipperijpan erbij?

Wanneer je een Kipperijpan besteld kan je kiezen of je er een elektrische pan bij wilt hebben. Wanneer je er geen elektrische pan bij bestelt kan je de inhoud zelf binnen 15 minuten opwarmen in de oven. Per pan betaal je 25,- euro borg. Dit ontvang je retour wanneer je de Kipperijpan weer schoon inlevert. Wanneer je een Kipperijpan heb besteld, kan je deze terug brengen bij ons wanneer wij geopend zijn. 

Hoe warm je de Kipperijpan op?

Het is heel makkelijk om de Kipperijpan op te warmen. Zorg dat de aluminium schaal in de pan zit zonder het deksel.  Steek de stekker in het stopcontact en zet de Kipperijpan op stand 4. Roer af en toe goed door om aanbranden te voorkomen. Na ongeveer 30 minuten kan jij genieten van jouw Kipperijpan!

Zonder pan wordt de inhoud geleverd in een ovenschaal. Warm de ovenschaal 15 minuten op in een voorverwarmde oven van 175°C.

Houdbaarheid Kipperijpan

In de kipperijpan zit een aluminimumschaal die uitneembaar is. Deze schaal is uitneembaar en kan gemakkelijk in de koelkast geplaatst worden. Alle producten worden elke dag vers bereid bij Kipperij. Je kan de inhoud van de Kipperijpan dus een paar dagen bewaren in de koelkast! Ons is advies is om de producten maximaal 3 dagen te bewaren.

Onze heerlijke Kipperijpan! 
Helemaal zelf samen te stellen.