Veel gestelde vragen

Iedere dag staan wij klaar om de beste service te verlenen aan jullie. Hier vind je een overzicht met veel gestelde vragen aan de Kipperij met de daarbij behorende antwoorden. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan hier contact met ons op.

Bestellen

Jazeker, Kipperij bezorgd ook aan huis. We hebben een groot assortiment dat we bezorgen bij jou thuis, neem een kijkje op onze website Kipperij.nl. Alle maaltijden worden warm bij jou thuis bezorgd binnen 45 minuten. We bezorgen op dit moment alleen in regio Breda. Wij bezorgen elke dag van 11:00 tot 21:00.

Je kan op Kipperij.nl onze producten bestellen. Kies de producten die je wilt bestellen en voer je adresgegevens. Geef ook het gewenste tijdstip aan.

Kipperij bezorgt tot nu toe alleen in regio Breda. Voer jouw postcode in op onze webshop om te kijken of we ook in jouw postcode bezorgen.

Wij bezorgen alle bestellingen binnen 45 minuten. Je kan natuurlijk ook een ander tijdstip aangeven wanneer je je bestelling wilt laten bezorgen.

Wanneer je bij ons online besteld moet je minimaal voor 9,95 euro bestellen. Daarnaast hanteren wij bezorgkosten van 2,- euro. Bij ons in de winkel is er geen minimale bestelwaarde.

Elke maand hebben wij leuke acties voor jullie! Hier vind je al onze maandacties. In de winkel worden de actiecodes automatisch verwerkt. Bestel je via onze website? Dan kan je de actiecode tijdens het betaalproces inwisselen. Het bedrag of percentage wordt dan automatisch van het totaalbedrag afgetrokken.

Wil je op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan in voor de Kipperij nieuwsbrief. Je wordt dan als eerste op de gebracht van unieke kortingen en aanbiedingen. Houd daarna onze social media in de gaten en check regelmatig onze folders en flyers.

Het kan wegens persoonlijke omstandigheden altijd voorkomen dat je je bestelling helaas moet annuleren. Meld dit zo snel mogelijk telefonisch via 076 785 9686. Wij zijn elke dag bereikbaar van 10:00 tot 20:00.

Bereidingswijze

De meeste producten kunnen worden opgewarmd in de magnetron. Voor uitgebreidere bereidingstips kun je het beste een kijkje nemen op deze pagina.

Stop de stekker in het stopcontact en gebruik stand 4 van de Kipperijpan. Houd de Kipperij goed in de gaten en roer af en toe om aanbranden te voorkomen. Na 30 minuten kan je genieten van jouw Kipperijpan. Meer weten over onze Kipperijpan? Kijk dan op onze Kipperijpan pagina.

Producten

Alle kip die wij verkopen zijn van de gangbare reguliere vleeskip. De voeding van de kippen is niet genetisch gemanipuleerd. Door een goede voeding en kwaliteitscontroles ben je bij Kipperij altijd verzekerd van een hoge kwaliteit.

Er is momenteel helaas nog te weinig vraag vanuit de consument naar biologische kip. In combinatie met de duurdere prijs kunnen wij om deze redenen dan helaas geen versheid van onze producten meer garanderen. Met onze partners werken we op dit moment hard samen om meer duurzame kip in onze winkel te verkopen.

Ja wij hebben ook een allergenenkaart. Hier vind je onze allergenenkaart. Heb je meer vragen over de allergenen? Neem contact met ons op of vraag onze medewerkers ernaar.

Ja wij hebben ook glutenvrije producten. Vraag aan onze medewerkers welke producten glutenvrij zijn. Daarnaast kan je op onze website bij elk product alle allergenen vinden.

Onze producten zijn maximaal 3 dagen houdbaar in de koelkast, uiteraard kan je onze producten ook in de vriezer bewaren.

Kipperijpan

Je kan zowel via onze website als in onze winkel een Kipperijpan bestellen. We hebben in de winkel een bestelformulier die je kunt invullen om jouw Kipperijpan samen te stellen. Je kan het gewenste tijdstip aangeven wanneer je jouw Kipperijpan wilt ophalen in de winkel.

De inhoud van de Kipperijpan wordt op een aliminiumschaal in de pan geleverd. Deze schaal is uitneembaar en kan gemakkelijk in de koelkast geplaats worden. Alle producten worden elke dag vers bereid bij Kipperij. Je kan de inhoud van de Kipperijpan dus een paar dagen bewaren in de koelkast!

In de Kipperijpan zitten ongeveer 70 hapjes. Het ligt er natuurlijk aan waarvoor je de pan gaat gebruiken. Normaal gesproken is de pan voor ongeveer 7 personen.

Check zodra je de pan hebt opgehaald of als hij is bezorgd of alles werkt. Doet de pan het niet? Bel ons dan even op 076 785 9686 zodat we je kunnen helpen.

Wanneer je een Kipperijpan heb besteld, kan je deze terug brengen bij ons wanneer wij geopend zijn. Per pan betaal je 25,- euro borg. Dit ontvang je retour wanneer je de Kipperijpan weer schoon inlevert. Je kunt er ook voor kiezen om de pan thuis te houden. Je kunt de volgende keer dan enkel de inhoud van de Kipperijpan bestellen, zonder borg.

Let op: heb je de Kipperijpan laten thuis bezorgen? De elektrische pan wordt niet opgehaald. Je kunt de pan terugbrengen in de dichtstbijzijnde winkel. Daar ontvang je de borg retour. Je kunt er ook voor kiezen om de pan te houden en de volgende keer enkel de Kipperijschaal te laten bezorgen.

De Kipperijpan is 1400 Watt.

Werken bij Kipperij

Wij zijn altijd opzoek naar mensen die het Kipperij team willen versterken! We zijn opzoek naar winkelmedewerkers, autobezorgers en fietsbezorgers. Ben jij spontaan en gastvrij? Dan zijn we opzoek naar jou! Solliciteer hier en wie weet maak jij binnenkort deel uit van het Kipperij team.

Onze langzaam gegaarde vleesrijke spareribs met een heerlijke marinade.