Zakelijke catering

Is er binnenkort een bedrijfslunch, zakelijke gelegenheid of vergadering op het werk? Ook dit verzorgen wij! Bij Kipperij hebben we heerlijke broodjes, gegrilde producten en huisgemaakte maaltijden. Elke dag bezorgen wij al onze gerechten warm op locatie! Wanneer er speciale wensen zijn, kan je ons bereiken op 076 785 9686.

Ons assortiment

Wij hebben een divers assortiment voor de zakelijke catering. We bezorgen vers belegde broodjes en panini’s belegd met kip piri piri, pulled chicken, gegrilde kip, kipsaté en nog veel meer. Daarnaast bezorgen we complete maaltijden zoals nasi, bami, spareribs en kipsaté met verschillende bijgerechten.

Vers belegde broodjes

Volledige maaltijden

Snacks

Iets te vieren?

Heb je binnenkort iets te vieren op het werk of komt de gezellige vrijdagmiddagborrel er weer aan? Bestel dan een goed gevulde Kipperijpan en verwen jezelf en je gasten met een heerlijke borrel! De Kipperijpan bestaat uit ongeveer 70 stuks en het is mogelijk om jouw eigen pan volledig zelf samen te stellen. Meer informatie over onze Kipperijpan? Klik dan hier!

Bestel de Kipperijpan via Kipperij.nl of vraag onze medewerkers naar het bestelformulier. Wij bezorgen de Kipperijpannen ook op locatie.