Open jij jouw eigen Kipperij dit jaar?!

Op 6 maart 2024 organiseert Kipperij een informatieavond in Haarlem voor geïnteresseerden.

Kipperij groeit enorm en zijn hier nog zeker niet klaar mee! Kipperij zoekt nieuwe franchisepartners om de groei verder met hen voort te zetten.

Tijdens deze informatieavond krijg jij meer informatie over deze unieke franchiseformule en wat het inhoudt om bij Kipperij als franchisepartner aan de slag te gaan. Ook zullen er bestaande franchisepartners aanwezig zijn, de franchisegever en marketing, zodat jij jouw vragen kunt stellen aan deskundigen over het openen van jouw eigen Kipperij.

Zien wij jou daar?! Meld je dan nu aan.

Wat:

Kipperij Franchiseavond

Wanneer:

woensdagavond 6 maart

Tijdstip:

19.00

Waar:

Haarlem

Zodra je je hebt aangemeld zal Vera (Recruitment adviseur) contact met je opnemen om de afspraak te bevestigen en zal je meer informatie geven over de inhoud en locatie.

Aanmelden voor de franchise informatieavond

Zodra je je hebt aangemeld zal Vera (Recruitment adviseur) contact met je opnemen om de afspraak te bevestigen en zal je meer informatie geven over de inhoud en locatie.

  Een uniek concept

  Er is op dit moment geen ander concept die een grill- en maaltijden winkel combineert met food delivery. Mensen kunnen onze verse producten in de winkel halen maar deze ook warm laten thuisbezorgen, hierdoor hebben wij een deel winkelomzet en een deel food delivery omzet. Op deze manier is het bij Kipperij mogelijk gebleken om elk tijdstip van de dag rendabel te zijn.

  Met jouw Kipperij vestiging wordt je onderdeel van een uniek concept. Je ontvangt de jarenlange ervaring en ondersteuning die je nodig hebt om een eigen winkel op te starten. Uiteraard wordt je bij het gehele proces ondersteund.

  ✔️ We zorgen ervoor dat je vooraf goed bent opgeleid en weet wat je in de winkel te wachten staat.

  ✔️ Tijdens de trainingen in één van onze huidige vestigingen, leer je hoe al onze processen in elkaar steken.

  ✔️ We ondersteunen je bij de financieringsaanvraag, bij het vinden van een geschikte locatie & bij de verbouwing.

  ✔️ Voordat jouw vestiging open gaat, zorgen wij ervoor dat er een marketingplan is opgesteld. Binnen het team hebben we een marketing afdeling die het volledige marketingplan zal uitvoeren.

  ✔️ We hebben ook een handboek gemaakt voor onze franchisepartners! Daar staat bijvoorbeeld in waar Kipperij voor staat en wat we willen bereiken.

  Zo kan jouw vestiging eruit komen te zien!

  Bij Kipperij staan sfeer en klantbeleving in de winkel op nummer één. 

  • Al onze winkels zijn volledig in de huisstijl van Kipperij ontworpen, de rode Kipperij kleur komt bijvoorbeeld terug in diverse onderdelen van de winkel.
  • In elke Kipperij vestiging worden vaste elementen geïmplementeerd zoals het Kipperij logo, moderne digitale schermpresentaties waar acties op getoond worden en grillen en ovens waar alle kipproducten vers in worden klaargemaakt.
  • Onze vestigingen zijn te herkennen aan de mooie en opvallende gevel waar het Kipperij logo in 3D aanwezig is.
  • In alle vestigingen is er een mooie broodjescorner aanwezig zodat hier de broodjes bereid en opgewarmd kunnen worden.

  Deze ondernemers gingen je voor

  De nationale franchisegids

  Kipperij is aangesloten bij de Nationale Franchise gids. Op De Nationale Franchise Gids kan je diverse artikelen lezen over Kipperij! Klik hier en lees de artikelen.

  Onze vestigingen